For at forstå de skattesatser, der gælder for din situation, er det en god ide at gennemgå skatteklasserne 2021. Vi diskuterer, hvordan man indgiver som ægtepar, single eller husleder. Baseret på din civilstand finder du ud af, hvilken indkomstskattesats der gælder. Disse oplysninger giver dig mulighed for at træffe de rigtige økonomiske beslutninger for dig.
Fælles fil

De nye skatteklasser 2021 er vigtige at vide, om du skal indgive dine føderale selvangivelser. Disse nye skatteklasser vil gælde for al indkomst optjent i 2021. Baseret på din skattepligtige indkomst, arkiveringsstatus (enlig, gift arkivering i fællesskab eller kvalificerende enke (er), husstandsoverhoved) og arkiveringsstatus, vil du blive placeret i en af syv skatteklasser. Du har seks måneder til at indgive dine selvangivelser.
Enlig

Den føderale regering vil ændre skattebeslagene for singler i 2021. Antallet af skatteklasser vil stige til syv. Hver gruppe bestemmes af en persons skattepligtige indkomst. Skattesatsen for en enkelt, der tjener $ 35,000, er 12%. Men hun vil ikke være underlagt 12% skat af al sin indkomst.
Gift

De nye skatteklasser, der gælder for ægtepar, hjælper dig med at planlægge dine føderale selvangivelser for 2021. For ægtepar er den øverste skatteklasse 92%. Du kan dog indgive separat for at reducere din skattebyrde. Skatteklasserne justeres hvert år for at afspejle inflationen. Vær opmærksom på eventuelle ændringer. Hvis du har mistet din ægtefælle inden for de sidste to år, kan du indgive enkemandsansøgning. Singler kan indgive et fælles afkast for at få en lavere skatteklasse. Det er dog muligt stadig at indgive dine fælles returneringer.
Leder af huset

De skattesatser, der gælder for skatteårene 2021-2022, er nøjagtig de samme som dem, der gælder nu. Der er syv skattesatser, der gælder for alle fra 2021. Skattesatserne justeres hvert år for inflation, så du kan være i en anden skatteklasse hvert år. Dette kan betyde, at du betaler mindre eller mere end topskatten. Der er en nem måde at bestemme din beslag på, så du ikke bliver fanget i en, der ikke er din.
Millionær

Den nye foreslåede lovgivning vil øge indkomstloftet for millionærer betydeligt fra skatteårene 2021 til 2030. Ifølge Det Blandede Skatteudvalg vil denne lovgivning give millionærer en skattelettelse på 69% inden 2022. Denne stigning skyldes en bestemmelse om at øge grænsen for statslige og lokale skattefradrag, som tidligere blev sat til $ 10.000. Det står nu på $ 80.000. Selvom nedskæringen først træder i kraft i 2022, vil den stadig være en kærkommen lettelse for de velhavende.