Halloween kostumer er fancy kostumer båret på eller før Halloween, som er en ferie, der falder den 31 oktober hvert år. Selv om 15 85 er den tidligste henvisning til Halloween kostumer i England, kunne det være meget tidligere. Fra kelternes tid i Storbritannien brugte de kostumer til at skræmme onde ånder væk. Selv under krige klædte soldater sig ud som spøgelser for at skræmme fjendtlige tropper væk.

Moderne Halloween kostumer kommer i mange stilarter. En af de mest populære Halloween kostumer er uhyggelige og skræmmende karakter kostumer som fx teletubbie kostume. De er kendetegnet ved den karakteristiske stribede sweater, cowl tørklæde, tørklæde eller hat. Det kan også være ledsaget af et par jack-o’lanterner, eller græskar-i håret. Disse Halloween kostumer kan straks genkendes og er elsket af både voksne og børn. Der er også andre Halloween kostumer, såsom heksen, hofnar, eller spøgelse. Hvert kostume kan være unikt og give bæreren et interessant twist.

Traditionelle Halloween kostumer er også meget populære. Disse kostumer er lavet ved hjælp af de samme materialer, som da de først blev fremstillet. Franskmændene har været kendt for at nyde Halloween kostumer med jalapeno ost, kanel, og endda bål fra græskar! Disse tidløse Halloween klassikere kan være klædt op eller bruges til virkelig at nyde Halloween festlighederne.

Halloween har fået en helt ny betydning. Halloween er ikke kun for børn og ældre. Mange Halloween kostumer er tilgængelige for børn i dag, som appellerer til deres nøjagtige alder og også ser godt ud på unge mennesker. Denne skare er mest glad for den “mindre” Halloween kostumer, som omfatter prinsesse, spøgelse, fe og græskar kostumer. Disse er tidløse klassikere, der er elsket af den yngre generation.

Halloween er også en tid for folk at klæde sig ud i monster kostumer – se mere her, såsom Frankenstein’s monstre og vampyrer. Nogle mennesker også klæde sig ud i “superhelt” kostumer til 31 oktober. Iført en Hawaii skjorte eller andre indfødte tøj er en af de mere populære muligheder. Folk foretrækker at klæde sig ud i kostume af en favorit tegneserie eller film karakter. Da disse to elskede figurer er så elsket af de fleste mennesker, vil mange børn vælger at klæde sig ud som Mickey Mouse og Minnie Mouse. Superman, Green Lantern og Minnie Mouse er andre favoritter. Men deres kostumer er ikke så vigtige som det faktum, at de repræsenterer styrke i en verden, der smuldrer omkring dem.

Muligheden for at se hjemmesider, der tilbyder ideer til Halloween kostumer til voksne er noget, som børn vil elske. Disse hjemmesider giver alt, hvad en forælder bliver nødt til at gøre deres barn en Halloween kostume. Du kan finde Halloween fest kostumer til børn og voksne på disse websteder. Disse websteder har også voksne trick-or behandling ideer, samt ideer til voksne kostumer, der kan bruges til at gøre trickor-treaters mere skræmmende. Dette vil gøre din Halloween fest en mindeværdig en!