Vil du permanent fjerne mørke rande under dine øjne? Der er naturlige måder at opnå et glat, lyst ansigt uden kirurgi. Her er nogle af mulighederne. Du bør drikke masser af vand. Din krop har brug for mellem 10 og 12 glas vand om dagen. Regelmæssigt vandindtag vil holde din hud fugtet og hjælpe med at forhindre mørke rande under øjnene.

En anden grund til cirkler under øjnene er mangel på søvn. Det forårsager mørkere blodkar og stress, som kan føre til mørke rande. Hvis du sover i syv til otte timer hver nat og har god søvnhygiejne, kan dine chancer for at udvikle mørke rande reduceres. En pude placeret under dit hoved, mens du sover, kan reducere puffiness i dine nedre øjenlåg. En pude kan reducere hævelsen under øjnene.

En anden effektiv behandling af mørke rande er tomatsaft. Den er rig på E-vitamin, tocopheroler og antioxidanter, der kan hjælpe med at reducere rynker og fine linjer. Påfør tomatsaften under øjnene i 10 minutter. For at reducere mørke rande kan du drikke et glas tomatsaft hver dag. Naturlige healere foreslår at massere mandelolie i mørke rande dagligt.

Mange mennesker er nysgerrige efter, hvordan man permanent fjerner mørke rande under øjnene. Mens mørke rande under øjnene ikke er farlige, ønsker mange mennesker, at de forsvandt. Det er bedst at forstå årsagerne til mørke rande under øjnene. Hjemmemedicin er muligvis ikke effektive, mens medicinsk behandling er mere effektiv. Før du gennemgår nogen behandling, skal du kontakte din læge. Dette er nogle tips til at hjælpe dig med at slippe af med mørke rande permanent. Du kan også bruge et kosmetisk produkt eller en medicinsk behandling, hvis du ikke er i stand til at finde et hjemmemedicin.

Se også: God søvn giver bedre livskvalitet

Der er mange hjemmehjælpemidler til mørke rande under dine øjne. Hvis du ikke er sikker på, hvad dine bedste muligheder er, kan du konsultere en hudlæge. Din hudlidelse under øjnene og generelle helbred vil blive vurderet af din hudlæge. Din hudlæge vil vurdere din sag og hjælpe dig med at beslutte den bedste behandling for dig. Det kan være nødvendigt at bruge receptpligtige cremer eller en kombination af begge. Nogle gange er kirurgi nødvendig for helt at fjerne hævede øjne.

Rosenvand kan bruges til at berolige tør, kløende hud. Rosenvand er mildt astringerende og kan bruges som toner. Placer en bomuldsstynge gennemblødt i rosenvand på dine lukkede øjne. Dette vil give dig generel hudsundhed og fordele i op til 15 minutter. For at reducere mørke rande under dine øjne kan du også spise tomater. De er høje i lycopen, som er en kraftig antioxidant, der forbedrer synet og kardiovaskulær sundhed.