Hver lydbog uploadet på LibriVox er gennemgået og korrektur-lyttet af mange medlemmer af lokalsamfundet og først derefter certificere det som verificeret. Trin 3: Som lytter skal du vælge fra det brede katalog af bøger, der er tilgængelige, vælge mellem de forskellige genrer, bruge søgeværktøjer til at optimere søgningen og downloade lydbogen ved at klikke på download-knappen. Trin 1: Download LibriVox-appen fra Google Play Butik eller Apple Store, eller besøg webstedet. Og da enheden er lavet af en global leder inden for hukommelseslagring, skal du forvente, at denne afspiller har rigelig hukommelseslagring til at gemme din musik, lydbøger, podcasts og andre digitale lydfiler, som du vil lytte til. Voices in the Dark – Download både lave og høje bitrate lydbøger her, fra poesi til essays.

Selv om de fleste af de bøger og støtte er på engelsk, korrektur-lyttere fra andre sprog er også bidrager mere og mere hver dag. For at gøre bøger tilgængelige for alle, hvor som helst i verden gratis, LibriVox opretholder mere end 24000 lydbøger, som er gratis for alle at bruge. HG World en igangværende podcast produktion af, hvad der ser ud til at være 3 forskellige historie linjer og alle 3 synes at være zombie relateret. Mange reliabe kilder er der, der er indugle i ajourføring af alle de nyeste romaner af verden forfattere. Det er en af de bedste lydbøger apps til rådighed for alle platforme i 2020. Tjek andre mobile app anmeldelser og vide, lydbøger – www.lydbogreolen.dk/ – hvilke apps tager industrien af stormen. Du kan finde gratis lydbøger på LibriVox app. Wild Blue kan gøre dit internet til et stop shop for musik. 3) Klik på “musik” “film” ikon for at kontrollere, om alle musik / film filer er indlæst eller ej.

Lydbøger er gode til pendling, lange ture og kedelige opgaver. Der er mange LibriVox genrer, hvor lydbøger er tilgængelige. Her er mine tips. Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om, hvad der er inkluderet, hvem der er berettiget, og give tips om, hvordan du scorer gratis indhold på Audible. Det kan konvertere enhver lydbog, som kan afspilles på iTunes til MP3, AAC eller WAV-filer ved at holde kapitler af lydbog (bare for AAC output format), og konvertere Audible AA til MP3 eller AAC filer. AudioBookTreasury tilbyder omkring 50 lydbøger til gratis download i MP3 (eller komplet arbejde i Zip) eller til at lytte online. Download i mp3- eller m4b-format (til iPod) alle dine yndlingsbøger i lydformat. Kindle format er ved at blive standard i bogen industrien, hvilket gør det lettere for folk at tage deres bøger med dem, uanset hvor de går og læse dem med deres Kindle på deres bekvemmelighed.

Open Culture tilbyder et stort udvalg af lydbøger for folk i alle aldre. Deres frivillige system, uden organisatoriske mål, resulterede i LibriVox lydbøger gratis til nogens brug. Hørbar også gerne udvide deres gratis prøveversion i ny og ny for at fremme tjenesten, undertiden tilbyder op til tre måneder gratis. Her kan du også finde specifikke kategorier, som du kan vælge for kun at finde konkrete typer af gratis lydbøger, for eksempel som Selvudvikling, Videnskab, Teknologi, Business, Sprog og Rejser. Neuroforskere ved University of California, Berkeley, har skabt interaktive kort, der kan forudsige, hvor forskellige kategorier af ord aktivere hjernen. Med bøger fra mere end 41 sprog og alle dele af verden har de skabt en flersproget platform for bogelskere. LibriVox er en platform skabt af moderne læsere, forfattere og bogelskere, der deler den følelse, der er nævnt ovenfor.

For dem, der bruger en masse tid pendling eller andre ting, der har en rækkevidde af multitasking, LibriVox er en stor app for dem. De skal simpelthen tro, at han blev oprejst fra de døde tre dage efter at være blevet taget ned fra korset og placeret i en grav, for vores evigt liv (for dem, der vil modtage det). I denne LibriVox app anmeldelse, vil vi se, hvad der gør denne app et must for hver bog elsker. Fra sci-fi fantasy til biografier, er der alt, hvad du finder her. Selv efter at være så enkel og apt i, hvad det gør, er der mere til LibriVox end hvad der opfylder øjet. LibriVox tilbyder en meget enkel hjemmeside og app til sin læser. Du kan bruge sin hjemmeside eller downloade Android eller LibriVox App iPhone version. At lære spansk kan også involvere forskellige aktiviteter, forskellige læringsmetoder. Detaljer om Audible kan læne sig mod den uigennemsigtige side, med mange af de funktioner, der skjules bag småt og forskellige salgsfremmende materiale.